2017! De eerste blog van het jaar.

De eerste blog van 2017
Het nieuwe jaar is begonnen! Een heel gelukkig nieuwjaar gewenst! Ik hoop dat dit jaar veel goeds zal gaan brengen. “Het wordt beter, want je weet nu beter wat je wilt” zei iemand tegen mij een paar jaar geleden na een ongelukkige periode. En ik heb ervaren dat dit waar is: zodra je je koers hebt bepaalt, gaan veel dingen een stuk gemakkelijker. Je weet wat je wilt. Er kan dan nog steeds van alles gebeuren, -er gebeurt trouwens ook vaak van alles om ons heen- maar het brengt je doorgaans minder van je stuk en je laat je minder meeslepen, omdat je ergens in je achterhoofd je doelen helder voor ogen hebt. In de afgelopen jaren heb ik al veel plezier beleeft aan het schrijven voor Cities ‘n Stories, terwijl er ook veel hele erge dingen in prachtige steden zijn gebeurd. Aanslagen die zoveel mensen troffen, in wijken straten en ook op vliegvelden…Ik heb mezelf regelmatig afgevraagd of ik nog wel vrolijke blogs over steden en reizen kon schrijven. Het antwoord op die vraag is echter een hele duidelijke ‘ja!’. Cities ’n Stories zal een plek blijven met blogs over steden, reizen, highlights en hotspots. Juist omdat er zoveel mooie steden zijn en juist omdat er zoveel mooie dingen om te delen zijn. Hier vertel ik je mijn verhalen en ik heb er veel voor 2017 in de planning. Op naar het nieuwe jaar!Sicilië Augusta

December check-out, Januari check-in
December stond in het teken van kerst en terugblikken op het jaar! Ook in dit jaar zal ik elke maand beginnen met een blog overzicht van de vorige maand. -Behalve dan nu, want in december heb ik al genoeg teruggeblikt.- Vanaf dit jaar wil ik er echter meer een nieuwsbrief van maken met een vooruitblik. Kortom, een check-out van de afgelopen maand en een check-in van de nieuwe maand!Sicilië Catania

Januari check-in
Momenteel ben ik op reis in Sicilië! Je ziet het aan de foto’s van deze blog. Een Sicilië winter special blog zal nog volgen. Ook zal januari in het teken staan van goede voornemens zoals sporten! (ik zal er toch echt aan moeten beginnen…) Verder neem ik je mee naar een hotspot in een Nederlandse stad, volgt er een kort verhaal en mogelijk nog veel meer! Nogmaals een heel gelukkig nieuwjaar gewenst en daarbij veel inspiratie, veel lekker lezen tijd en veel nieuws om te ontdekken!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.