hart lichtjes

Winter stories: een Cities ’n Stories verhalencollectie.

Winter: tijd voor lekker lezen!

Niets is zo fijn als even wegdromen bij een mooi verhaal. Helemaal nu de dagen korter worden en buiten regelmatig de regen en wind om je oren suizen. Je kunt dan maar beter wegkruipen onder een deken op de bank en genieten van lekker lezen. In deze blog vind je vier winterse verhalen welke ik eerder publiceerde op Cities ’n Stories én een nieuw verhaal! Droom weg bij de diverse winterse taferelen en laat je meevoeren in de verschillende werelden. Veel leesplezier!

winter chocolate
Tijd voor lekker lezen!

1. In aantocht: nog even terug naar de magie van Sinterklaas

Dit verhaal draait om Saskia die op haar basisschooltje middenin in de stad voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest wil zorgen. Alle voorbereidingen zijn in volle gang, maar zal het ook de Sint lukken om op tijd te komen? Het verhaal neemt je mee naar het sinterklaasfeest. Met een vleugje geheimzinnigheid is dit altijd weer een hartverwarmend feest. Je leest het hier!

2. Een nieuw begin: een feestelijke gebeurtenis in Amsterdam

In dit korte verhaal gaat een nieuw café geopend worden. Lotte heeft er lang naartoe gewerkt en onlangs haar vaste baan voor opgezegd. Deze avond is het zover! Dan wordt ze echter bijna aangereden door iemand op een rode scooter. Hoe dit verder gaat? Je kunt het hier verder lezen.

kerstverhaal
Het is een perfecte tijd om lekker te lezen.

3. Hartverwarmend: over familiekwesties en hartenwensen

Dit verhaal blijft een van mijn favorieten. Het heeft alles in zich: romantiek, drama, familieverhalen en kerst! Waarover het precies gaat? Nou, over jou misschien, of over die ene leuke vrouw die je al vaker onderweg naar werk tegenkomt. Maar het kan ook gaan over je zus, of over je dochter…Nieuwsgierig? Lees dan hier snel verder!

4. Een cadeau in Salerno: het lichtfestival Luci D’Artista

In tegenstelling tot de andere verhalen speelt dit verhaal zich niet af in Amsterdam, maar in het zuiden van Italië! In Salerno om precies te zijn. Waarom ik koos voor dit stadje als locatie voor een kerstverhaal heeft alles te maken met het lichtfestival wat er jaarlijks plaatsvindt: luci D’Artista. In een cadeau in Salerno hebben een broer en zus een plannetje gemaakt om hun moeder die slecht ter been is, ook van het lichtfestival te kunnen laten genieten.

kerst shopping
De magische kerstsfeer door de gezellige feestverlichting. Je vindt het terug in mijn verhalen!

5. Een nieuw verhaal: kerst, kou en kalverliefde

Al een tijdje wilde ik een echt feelgood verhaal schrijven wat zich afspeelt rondom de kerstdagen. Ik had al een deel van het einde van de verhaallijn in mijn hoofd, het was echter zoeken naar een begin en middenstuk. Toen ik in de afgelopen weken de mierzoete serie Dash en Lily keek op Netflix, was mijn inspiratie en motivatie er om mijn nieuwe verhaal verder vorm te geven. Toegegeven, het is mierzoet, maar hopelijk vind je het ook grappig! Lees in dit nieuwe verhaal hoe Melanie op zoek gaat naar hoe ze iets aan kan knopen met Marco, een net iets te leuke collega waarmee ze de komende dagen moet gaan samenwerken.

hart lichtjes
Hartverwarmende winterverhalen

Dit zijn de korte verhalen uit mijn wintercollectie. Nog niet uitgelezen? Mijn andere verhalen kan je vinden op de pagina ‘Stories‘.

Nog steeds niet uitgelezen? Bekijk in deze blog mijn boekentips rondom verhalen die zich allemaal in steden afspelen.

Lees je graag feelgood boeken? Lees hier meer over mijn onlangs uitgekomen roman Op zoek naar Matteo!

Wil je deze collectie op Pinterest bewaren? Leuk! Je kunt er deze afbeelding voor gebruiken:

winter verhalen
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.